Ismerd meg a Kis-Balaton titokzatos világát! 

✨ Berek Mesék hírlevél ✨

Kányavári Kenutúra logo

Kik vagyunk?

Berekjárók, matulák, természet szeretők – egyesek szerint „természetbolondok”. Gyerekkorunk óta járjuk az erdőket, mezőket, vizeket. Nem tudunk betelni velük.

Mindennap újat és újat tanulunk az ezer arcú természetanyától és ezeket a különlegességeket szerény tudásunk birtokában szívesen adjuk tovább a túrázni vágyóknak.

Igyekszünk felhívni a figyelmet arra is, hogy amit látunk, mennyire ritka és értékes – vigyáznunk kell rá! Megtisztelő számunkra, ha körbe vezethetünk Fekete István világában.

Miért éppen mi?

A Kis-Balaton Magyarország egy kiemelten védett természetvédelmi területének számít. Az odalátogatónak különös figyelemmel kell lennie arra, hogy ne tegyen benne kárt. Habár a Kányavári-sziget szabadon látogatható, egyes részei és vize csak szakvezetők jelenlétében járható be. A Nemzeti Park rendelkezései, kérései, szabályozása miatt csak korlátozottan, szakavatott vezetők által kísért kenutúrákat lehet szervezni erre a területre. Itt jövünk mi a képbe. 

 

Abban a szerencsés helyzetben lehetünk, hogy 2021-től kezdve engedélyünk lett arra, hogy megismertethessük az élővilág és a terület sajátosságait az evezni vágyókkal. A túrát vezetők a természet megszállottjai, a Kis-Balaton szakértői és tisztelői.

 

Köszönjük, ha velünk tartasz és később elmeséled mindenkinek mit láttál/hallottál a Kis-Balatonról! 

Kérdésed van?

Keress minket!

Találkozási pont

Túra jelentkezés (tél, hétköznap)